Gratis frakt på ordrar över 530 kr ! +44 7928081718

Användarvillkor

Det är inte möjligt att samla varor personligen direkt på företagets kontor på adressen

UMTR GROUP
16 Wilsom Road
Alton, Hampshire
GU34 2PP, GB
Registreringsnummer: 10417156

Alla priser på biocbdolej.pl hemsidan inkluderar 19% moms.

 

Priser

Alla priser angivna på biocbdolja.se är inklusive 25% svensk moms.

Priserna kan ändras, varor kan bli utsålda o.s.v.

Detta syftar på de villkor som gäller på biocbdolja.se. Vi påpekar att villkoren på biocbdolja.se, garantier och praxis är i enlighet med köplagen.

 

Beställningsinformation

När du har fyllt i en beställning kommer du att få ett mejl som uppger vilka produkter du har köpt.

Du ska vara uppmärksam på att detta mejl INTE är en juridiskt bindande orderbekräftelse där ett avtal har ingåtts.

Det är endast ett elektroniskt svar från vårt system som bekräftar din beställning. Som konsekvens har vi därmed möjligheten att annullera din beställning vid dessa fel:

Tryckfel, felaktigheter, tekniska problem, leveransfel eller liknande situationer.

 

Kontrakt/faktura

När man som kund handlar i webbshoppen på biocbdolja.se får man ett autosvar där det framgår vad som är beställt, leveransadress och alla personuppgifter. Därefter behandlar UMTR Group beställningen personligen. När beställningen har skickats kommer ett kvitto skickas tillsammans med produkten. Detta kvitto kommer att gälla som produktens köpbevis.

 

Betalning

UMTR Group tar emot betalningar från VISA, Mastercard, Visa Electron, med flera.

UMTR Group krypterar alla dina kortupplysningar med det så kallade SSL (Secure Socket Layer) protokollet. Det betyder att obehöriga inte kan läsa av ditt kortnummer eller annan information under transaktionen.

Betalningen debiteras endast i enlighet med svensk lag i samma stund varorna har skickats.

 

Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Betala Direkt baseras på autogiro och ditt konto debiteras först när butiken har hanterat din beställning och skickat din order. Villkoren för Betala direkt finner du här. https://www.klarna.com/se/kundservice/betala-direkt/

 

Leverans

Vi levererar vanligtvis inom 1-2 vardagar. Under helgdagar eller högtider kan leveranstiden vara längre.

Förbehåll för utsålda varor och uppskjuten leveranstid hos leverantörer till biocbdolja.se tas.

Observera att det inte är möjligt att hämta din beställning, och att det inte finns någon expedition hos UMTR Group administration på UMTR GROUP, 16 Wilsom Road, Alton, Hampshire, GU34 2PP, GB

 

Outlöst paket

BioCBD och dess samarbetspartners förbehåller sig rätten att debitera kunden för paket som inte hämtats ut hos ombud för samtliga kostnader som uppstår i samband med sådan retur. Returavgiften för outlöst paket är för närvarande totalt 150 kr. Denna avgift debiteras separat efter att paketet returnerats, eller dras av från beställningens återbetalning. Ett outlöst paket räknas inte som hävning av ditt köp.

 

Åldersgräns

Förutsättningen för att kunna köpa biocbdolja.se-produkter och att handla från biocbdolja.se och alla relaterade sidor och undersidor är att kunden har fyllt 18 år. Det är kundens ansvar att uppge korrekta upplysningar i förbindelse med beställningen.

 

Kvalitetsgaranti

Om någon av våra produkter mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar ber vi dig att returnera produkten till oss. Produkten kommer sedan att användas för kvalitetskontroll och framtida produktförbättringar. Vi kommer naturligtvis att kompensera dig för defekta produkter i form av ersättningsprodukter*. Returfrakten står kunden för.

 

Returrätt

Du har som kund 14 dagars returrätt på varor som är köpta i vår webbshop. Efter meddelad användning av returrätten ska produkten returneras inom 14 dagar. För att få återbetalning måste produkten vara i oanvänt och komplett skick och i obruten originalförpackning. Observera att porto inte återbetalas vid returer.

Alla returer ska behandlas av UMTR Group INNAN varorna returneras. Du ombeds därför kontakta kundtjänst innan du returnerar varorna.

Du kommer motta pengarna senast 60 dagar efter inkommen retur om produkten är i ursprungligt skick.

 

Returnera till:

UMTR GROUP
16 Wilsom Road
Alton, Hampshire
GU34 2PP, GB
Registreringsnummer: 10417156

 

*Om det visar sig att produkten inte är defekt, men istället använd, kommer den inte att kompenseras. Produkten kommer då om önskat att returneras till kunden.